Бамя Сурова - хранителна стойност, енергийно съдържание

100 г съдържат:
33 килокалории
1.93 г протеин
7.45 г въглехидрати
0.19 г мазнини


Въглехидрати

Фибри 3.20 г
Нишесте 0.34 г
Захари 1.48 г
Галактоза 0 г
Глюкоза 0.32 г
Захароза 0.60 г
Лактоза 0 г
Малтоза 0 г
Фруктоза 0.57 г

Витамини

Бетаин Няма информация
Витамин A 716 IU
Витамин B1 (Тиамин) 0.20 мг
Витамин B2 (Рибофлавин) 0.06 мг
Витамин B3 (Ниацин) 1 мг
Витамин B4 (Холин) 12.30 мг
Витамин B5 (Пантотенова киселина) 0.25 мг
Витамин B6 (Пиридоксин) 0.22 мг
Витамин B9 (Фолиева киселина) 0 мкг
Витамин B12 (Кобалкамин) 0 мкг
Витамин C 23 мг
Витамин D 0 IU
Витамин E 0.27 мг
Витамин K1 31.30 мкг
Витамин K2 (MK04) Няма информация

Аминокиселини

Аланин 0.07 г
Аргинин 0.08 г
Аспарагинова киселина 0.15 г
Валин 0.09 г
Глицин 0.04 г
Глутамин 0.27 г
Изолевцин 0.07 г
Левцин 0.11 г
Лизин 0.08 г
Метионин 0.02 г
Пролин 0.05 г
Серин 0.04 г
Тирозин 0.09 г
Треонин 0.07 г
Триптофан 0.02 г
Фенилаланин 0.07 г
Хидроксипролин Няма информация
Хистидин 0.03 г
Цистин 0.02 г

Мазнини

Мазнини 0.19 г
    Мононенаситени мазнини 0.02 г
    Полиненаситени мазнини 0.03 г
    Наситени мазнини 0.03 г
    Трансмазнини Няма информация

Минерали

Желязо 0.62 мг
Калий 299 мг
Калций 82 мг
Магнезий 57 мг
Манган 0.79 мг
Мед 0.11 мг
Натрий 7 мг
Селен 0.70 мкг
Флуорид Няма информация
Фосфор 61 мг
Цинк 0.58 мг

Стероли

Холестерол 0 мг
Фитостероли 24 мг
Стигмастероли Няма информация
Кампестероли Няма информация
Бета-ситостероли Няма информация

Още

Алкохол 0 г
Вода 89.58 г
Кофеин 0 мг
Теобромин 0 мг
Пепел 0.86 г



Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK